dine in stylerestaurant qube

Am reunit la QUBE o selecție excelentă de preparate din gastronomia internațională, de la ciorbe românești la paste italienești, de la fripturi argentiniene până la salate franțuzești, acompaniate de o rafinată selecție de vinuri.

Mare parte dintre preparate sunt pregătite la cuptorul Josper, despre a cărui inovație veți regăsi detalii în continuare.

Inovație & ArtăSistemul de cuptoare Josper

Pentru a primi o friptura excelenta , nu este suficient ca bucataria restaurantului sa fie dotata cu o carne de calitate . Conteaza foarte mult si cum este gatita, de cine este gatita , dar si cuptorul / gratarul in care este preparata. Pentru fripturi suculente care sa pastreze toate aromele carnii, s-a inventat un cuptor special, pe numele luii Josper.

Sistemul de cuptoare folosit de Josper e fundamental altceva. Poti sa creezi o temperature de pana la 500 de grade, temperatura pe care o si mentine asa cum este programata. Dar nu acesta este marele avantaj al lui Josper, ci faptul ca este un cuptor cu carbuni, ceea ce da un gust aparte carnii si reduce la jumatate timpii de coacere, ceea ce inseamna si un timp de servire mai mic.


orar zilnic

Zilnic: 11am – 00am


REZERVĂRI

+40 344 883 992
office@villaoblique.ro

Call Now Button
Sărbători de vis și de visare: CRĂCIUN la SinaiaRezervați online