Am creat OBLIQUE Villa ca pe un loc unde poți visa oricând și oricât. Un spațiu unde timpul dispare și lasă loc celor mai calde și îndrăznețe trăiri. Vă invităm într-o călătorie prin Lume: ușa fiecărei camere vă va purta în altă țară, altă cultură și altă stare.

Fiecare încăpere este diferită: avem loc pentru încântat trupul prin antice tehnici de masaj și relaxare, loc de depănat amintiri sau de făcut planuri cu cei dragi, loc de cinste pentru servit bunătățile naturii, loc de ascultat pădurea și focul, dar mai ales avem loc pentru fiecare vis. Însăși arhitectura vilei este menită să te conducă spre visare. Cu siguranță te vei întreba cum stă o casă peste o casă si cum de încă nu s-a desprins de pământ un spațiu cu atâtea luminițe pe timp de noapte. Alege să trăiești ca oaspete al nostru, visul luxului, rafinamentului și bunului gust. Îți vom fi mai intâi prieteni și apoi gazde primitoare.

CAMERE CU DESIGN TEMATIC

Fiecare dintre cele 20 de camere din cadrul OBLIQUE Boutique Villa reunesc elemente caracteristice pentru unele dintre cele mai importante culturi și civilizații ale lumii. Te invităm să le descoperi și să te bucuri deoptrivă de facilitățile spa, precum hamam, saună uscată sau hot-tub exterior. Totul pentu vis și pentru visare!

Descoperă camerele OBLIQUE Villa

Ce spun oaspeții OBLIQUEREVIEWS

OASPEȚI LA OBLIQUE VILLA 5*DESCOPERIȚI FACILITĂȚILE OBLIQUE

Call Now Button
Sărbători de vis și de visare: REVELION la SinaiaRezervați online