Lotus SPA SinaiaSaună Uscată

SPA LOTUS include o zona cu saună uscată cu terapie de sare. Sauna uscata are numeroase beneficii, cum ar fi faptul ca faciliteaza procesele din organism, printre care sinteza de anticorpi, distrugerea bacteriilor si, in consecinta, intarirea sistemului imunitar. Sauna uscata imbunatateste functiile respiratorii (dar nu este recomandat accesul bolnavilor de gripa – pentru acestia baia turceasca se va dovedi mai benefica), ajuta la detoxifiere, oxigeneaza si vascularizeaza pielea si are un important rol in relaxarea fizica si mentala.

Accesul la saună este inclus pentru oaspeții OBLIQUE Villa. Pentru acces exclusiv, vă rugăm solicitați detalii în momentul rezervării.

LOTUS SPAINFO
ACCES SAUNA

Este important ca o sedinta de sauna uscata sa nu depaseasca 15 minute, dupa care este recomandat un dus, pentru a regla temperatura corpului. Dupa pauza, puteti repeta cu o noua sedinta. Este recomandat sa nu mancati sau beti inainte cu 30 de minute de sedinta.

Temperatura medie in sauna uscata poate depasi 90° C, umiditatea este de aproximativ 15%, iar timpul mediu pentru o sedinta este de 10 minute.

Dupa sauna uscata, apa şi ceaiurile sunt la dispoziţia turiştilor pentru o hidratare intensă. Va asteptam la SPA Lotus, pentru a incerca in Sinaia sauna uscata cu terapie de sare!

Call Now Button
Sărbători de vis și de visare: CRĂCIUN la SinaiaRezervați online